Kallio Kukkii infot helmi- ja maaliskuussa

Kallion fesivaaleilla on muun muassa perehdytty tvistin saloihin.
Kallion fesivaaleilla on muun muassa perehdytty tvistin saloihin.
Aika: 1.2.-6.3.2018
Paikka: Kalliolan setlementtitalon, Sturenkatu 11

Kukkii infot to 1.2. ja ti 6.3. klo 18 Kalliolassa

Kallio Kukkii on poikkitaiteellinen kaupunkifestivaali 11.-20-5, jonka ohjelma koostuu itsenäisesti tuotettujen tapahtumien kokonaisuudesta. Festivaaleille kerätään nyt ohjelmajärjestäjiä 6.4. saakka. Haluaisitko sinä järjestää tapahtuman osaksi Kallio Kukkii -festivaalia? Tervetuloa kuulemaan ja kyselemään mistä on kyse.

Festivaaleille tapahtumia voivat ilmoittaa esimerkiksi järjestöt, yhteisöt ja yksityishenkilöt Suur-Kallion alueella (Kallio, Alppiharju, Merihaka, Siltasaari, Sörnäinen ja Vallila). Ohjelmasisällön muotoa ei ole rajattu. Se voi olla esimerkiksi näyttely, esitys, konsertti, keskustelu, työpaja tai esitelmä. Rajoituksena ovat ohjelmat, joiden päämotiiviksi katsotaan poliittisen tai uskonnollisen aatteen levittäminen. Kukin ohjelmantuottaja vastaa itse tapahtumansa järjestelyistä.

Festivaalia koordinoi Kallion Kulttuuriverkosto, joka kokoaa tapahtumat kokonaisuudeksi ja vastaa tapahtuman yleistiedotuksesta medialla. Kallio Kukkii -viikon ohjelmat julkaistaan maksuttomassa tapahtumalehdessä ja verkkojulkaisussa.

Infotilaisuudet järjestetään Kalliolan setlementtitalon (Sturenkatu 11) aulassa. Vapaa pääsy.