KÄDENTAITOTAPAHTUMIEN SYKSY KALLIOLASSA


Aika: 21.10.-2.12.2018
Paikka: Kalliola, Sturenkatu 11

KÄDENTAITOTAPAHTUMIEN SYKSY KALLIOLASSA

Kallion Kulttuuriverkosto järjestää su 21.10. 2018 alkaen Kässää & kahvia -kokoontumisia Kalliolan setlementtitalolla aina parillisten viikkojen sunnuntaina klo 14-16. Ajatuksena on koota käsityöharrastajia yhteen kahvikupposen äärelle viimeistelemään keskeneräisiä töitään ja aloittamaan uusia, saamaan vinkkejä toisiltaan ja juttelemaan mukavia. "Kässä" voi tässä tapauksessa mainiosti olla myös askartelua, sukkien parsimista, lasten vaatteiden nimikointia jne. Ota mukaan oma työsi & tarvikkeesi. Tarjolla on kahvia ja teetä.

 

Kallion Kulttuuriverkosto järjestää su 28.10.2018 alkaen Kädentaitomateriaalit vaihtoon -tapahtumia Kalliolan setlementtitalolla joka kuukauden viimeisenä sunnuntaina klo 14-16. Vaihtotapahtumat on tarkoitettu kädentaitoja vaaliville luoville persoonille, jotka kaipaavat työstettäväkseen erilaisia kierrätysmateriaaleja tai haluavat laittaa omat tarpeettomat materiaalinsa kiertoon. Tarkistathan vaihtotapahtumien säännöt Kallion Kulttuuriverkoston Facebook-sivulta. Laitetaan yhdessä käyttökelpoiset materiaalit kiertämään!

Kallion Kulttuuriverkosto järjestää Kallion käsityöläismarkkinat Kalliolan setlementtitalon juhlasalissa ja aulassa sunnuntaina 2.12.2018 klo 12-17. Rennon letkeässä ja lämminhenkisessä myyntitapahtumassa pääsevät kerrankin esille paikalliset käsityöharrastajat omine taidonnäytteineen. Loistava tilaisuus tehdä joululahjahankintoja!