Voice Jam- ja Liikemeditaatio -työpajat


Vita Linfast.
Vita Linfast.
Aika: 13.2.-1.3.2019

Kallion Kulttuuriverkoston toiminnassa vuonna 2019 alkaa kaksi työpajaa Voice Jam ja Liikemeditaatio. Molemmat työpajat ovat maksuttomia, eikä vaadi välttämättä osallistumista jokaiseen työpajaan.

 

Voice Jam -työpaja

Maksuton työpajasarja itseilmaisusta ja äänen käytöstä sinulle, joka kaipaat rentouttavaa ja voimauttavaa hetkeä itsellesi.
Ohjatut työpajat sisältävät kehon venyttelyä ja äänen lämmittelyä, rentouttavia ääniharjoituksia ja improvisaatiota. Sinun ei tarvitse osata laulaa ja jokainen voi itse päättää millä tasolla harjoituksiin haluaa osallistua.
Työpajat 9.1. klo 18 , 13.2. klo 18, 13.3. klo 18
Työpajasarja järjestetään Kalliolan setlementtitalon naapuruustila 2:ssa (P-kerros). Voit osallistua myös yhteen työpajaan, vaikka parhaan hyödyn saat itsellesi koko sarjaan osallistumisesta.

Järjestäjänä Vita Linfast / Kallion Kulttuuriverkosto, lisätietoja https://vitalinfast.com/projektit/

Liikemeditaatio -työpajan

Liikemeditaatio on ohjattu maksuton työpajasarja aikuisille itseilmaisusta ja meditatiivisista liikkeistä. Työpaja on erityisesti sinulle, joka haluat vapauttaa kehoasi liikkeen avulla, oppia kuuntelemaan kehoasi ja mieltäsi ja kaipaat pysähtymistä arkeen.
Jokainen työpaja sisältää kolme ohjattua vaihetta: kehon ja mielen kuuntelu, hyväksyminen ja nauttiminen.
Työpajat 16.1. klo 18, 20.2. klo 18, 20.3. klo 18
Työpajoihin osallistuminen ei vaadi mitään erityistaitoja ja harjoituksiin voi osallistua juuri sen verran kun itse kokee hyväksi.
Työpajat järjestetään Kalliolan setlementtitalon naapuruustila 2:ssa, ne ovat maksutomia.

Järjestäjänä Vita Linfast / Kallion Kulttuuriverkosto, lisätietoja https://vitalinfast.com/projektit/