Kallion Kulttuuriverkosto kierrättää - tapahtumat 20.1. - 26.5.


Aika: 20.1.-26.5.2019
Paikka: Kalliolan setlementtitalo, Sturenkatu 11

Kallion Kulttuuriverkosto kierrättää - tapahtumat 20.1. - 26.5.

 

Kädentaitomateriaalit vaihtoon

kuukauden viimeinen sunnuntai klo 13–15 Kalliolan setlementtitalon aula, Sturenkatu 11, 00510 Helsinki

Luoville ja käsistään käteville ihmisille tuppaa kertymään kotinurkkiin potentiaalista materiaalia hyvinkin yli oman tarpeen. Tunnistatko ilmiön?

Jo syksyllä 2018 suuren suosion saavuttaneet kädentaitomateriaalien vaihtotapahtumat järjestetään kevätkaudella 2019 joka kuukauden viimeisenä sunnuntaina seuraavasti: 27.1. / 24.2. / 31.3. / 28.4. / 26.5.

Vaihtotapahtumat on tarkoitettu kädentaitoja vaaliville luoville persoonille, jotka kaipaavat työstettäväkseen erilaisia kierrätysmateriaaleja tai haluavat laittaa omat tarpeettomat materiaalinsa kiertoon. Vaihto tarkoittaa sitä, että itse tuo jotakin materiaalia ja saa ottaa suunnilleen saman verran jotakin toista materiaalia tilalle. Reilu peli!

Tutustu vaihtotapahtumien sääntöihin ennen osallistumistasi niiden Facebook-sivuilla. Tammikuun tapahtuman Facebook-osoite: https://www.facebook.com/events/1963952833911103/

Tapahtumissa on myös vapaaehtoisten organisoima pop-up-kahvila, jonka tuotto menee kokonaisuudessaan Unicefin hätäapukeräykseen.

Kyllästyttävätkö vanhat verhosi tai torkkupeittosi? Etkö ikinä käytä kymmeniä kaapeissasi lymyäviä pöytäliinoja? Onko sinulla liikaa tuikkulyhtyjä tai liian vähän maljakoita? Olisiko seinälläsi paikka jollekin kivalle pikkutaululle? Kevätaurinko saa katsomaan kotia uusin silmin, ja sisutuksen voi mainiosti laittaa vaihtoon myös maapallon kannalta kestävämmin: jakamistalouden keinoin.

Tapahtumassa vaihdetaan IKEA-kassiin mahtuvia pienikokoisia sisustustavaroita, ei siis esim. huonekaluja eikä isokokoisia mattoja tai tauluja. Myöskään sähkölaitteet eivät kuulu tapahtumassa vaihdettaviin tavaroihin turvallisuussyistä. Vaihtoon voi tuoda esim. verhoja, pöytäliinoja, torkkupeittoja, sisustustyynyjä, pieniä tauluja ja muita koriste-esineitä sekä astioita.

Tutustu vaihtotapahtuman sääntöihin ennen osallistumistasi tapahtuman Facebook-sivulla: https://www.facebook.com/events/287225308793483/

Tapahtumassa on myös vapaaehtoisten organisoima pop-up-kahvila, jonka tuotto menee kokonaisuudessaan Unicefin hätäapukeräykseen.

 

Yleisön pyynnöstä - Toiveuusinta!

Suuren suosion saanut Muodokkaiden mimmien pukeutumiskirppis otetaan uusiksi su 19.5. klo 12–15 Kalliolan setlementtitalon aulassa!

 

 

Su, 1. syysk. klo 13.00 Sisustus vaihtoon!

Kalliolan setlementtitalo (aula), Sturenkatu 11.

Lisätietoja myöhemmin.