Liity Kallion Kulttuuriverkoston jäseneksi!

15.3.2016

Kuva: Lauri Hytti.
Kuva: Lauri Hytti.

Tue toimintaamme tai tule kehittämään kotiseutusi kulttuurielämää ja sen henkeä. Jäsenmaksulla voit osoittaa tukesi yhdistyksen toiminnalle ja sen arvoille. Jäsenillä on myös mahdollisuus tulla mukaan aktiiviseen toimintaan ja vaikuttaa näin kotiseutunsa ja yhdistyksen kehitykseen.

Jos halut olla vain tukijäsen 30 euroa tai kannatusjäsen 10 euroa – maksun voi osoittaa suoraan  KKV:n tilille FI55 4405 2020 0737 62 ja viitteeksi 1070.

Jos halut osallistua aktiivisemmin yhdistyksen toimintaan ja päästä osalliseksi KKV:n jäsentarjouksiin etc.. , liity yhdistykseen ”Mukaan toimintaan tai liity jäseneksi” –ilmoituskaavakkeella, joka löytyy täältä:

http://www.kallionkulttuuriverkosto.fi/mukaan-toimintaan/

Kallion Kulttuuriverkosto tuottaa muun muassa tapahtumia Teatteri Kallion Keskiviikko ja Kallion kävelyfestivaali. HS/NYT-liite listasi vuonna 2015 molemmat tapahtumat ”Kalliin Helsingin 20. laadukasta ilmaisohjelmaa” –sarjaan.

Lisäksi KKV vastaa Kallio Kukkii- ja Kallio Kipinöi –kaupunkifestivaaleista, näiden yli 20 vuotta toimineiden festivaalien merkitys helsinkiläisen kaupunkikulttuurin kehitykselle on kiistaton.