Teatteri Kalliossa aloittaa Torstaitreffit

19.8.2016

Teatteri Kallion kahviossa on myös kirja- levykauppa. (Kuva: Mari Lehmonen).
Teatteri Kallion kahviossa on myös kirja- levykauppa. (Kuva: Mari Lehmonen).

Teatteri Kallio saa uuden tapahtumakokonaisuuden. Torstaiterffi –illoissa on luvassa muun muassa luentoja, elokuvia, teatteria ja kirjailijavieraita. Treffit alkavat torstaina 1.9. jolloin aiheena ovat sienet.

Ruokanyt: Sienet -illassa vieraana ja asiantuntijana on Ulla Rajavuori.  Iltaan voi tuoda tunnistettavaksi myös sieniä.  Lisäksi Rajavuori esittelee sieni- ja sienireseptikirjoja. Terffi-illoissa on myös avoinna kahvila ja syyskuun ensimmäisen torstain teeman mukaisesti tarjolla on sienipiirakkaa.

Teatteri Kallion keskiviikot puolestaan keskittyvät lähinnä musiikkiin. Elo- syyskuun keskiviikot tarjoavat  jazzlegendoja ja uuden sukupolven muusikintekijöitä jatsista kansamusiikkiin sekä folkkiin. Torstaina 25.8. Teatteri Kalliossa on Taiteiden yö ja teatterissa soi rakastettuja jazz-iskelmiä 1930-50-luvuilta Swing Memories Rytmiorkesterin tulkitsemana.

Torstai 1.9. klo 18.00 RuokaaNyt: Sienet. Sieniasiantuntija Ulla Rajavuori kertoo parhaista ruokasienistä ja tunnistaa sieniä. Esittelyssä sienikirjoja ja sienireseptejä. Kahvio avoinna alkaen klo 17.30.  Teatteri Kallio, Siltasaarenkatu 28.