Uuden aikakauden korttelikino Riviera aukeaa keskiviikkona 30.11.

21.11.2016

Kuva: Juhani Styrman
Kuva: Juhani Styrman
Kuva: Juhani Styrman
Kuva: Juhani Styrman

Odotus on päättymässä: elokuvateatteri Riviera, joka yhdistää elokuvateatterin ja baarin aukeaa marraskuun viimeisenä päivänä avoimilla ovilla. Varsinainen esitystoiminta alkaa 1. joulukuuta. Riviera käsittää 60-paikkaisen elokuvateatteri salin sekä 30 asiakaspaikkaisen baarin. Rivierassa on täydet anniskeluoikeudet ja näytöksiä joiden yhteydessä on tarjoilua. Teatterissa tullaan myös näkemään esityksiä joissa keskitytään vain pelkkään elokuvaan. Rivieran baari toimii myös elokuvanäytösten ulkopuolella.

Ensi-iltaviikolla Rivierassa esitetään vuoden puhutuimpiin elokuviin kuuluva, Paul Verhoevenin ohjaama ja Cannesin elokuvajuhlilla ensi-iltansa saanut Elle (2016), pääosassa Isabelle Huppert. Elle kertoo pelifirman menestyvästä johtajasta, joka tulee pahoinpidellyksi kotonaan. Ellen lisäksi esitetään Verhoevenin ajaton dystopiaklassikko Robocop (1987).

Rivieran ohjelmisto tulee koostumaan ensi-illoista ja vanhemmista elokuvista, tapahtumista kuten eri puolilla maailmaa samanaikaisesti ensi-iltaan tulevasta Nick Cave -dokumentista, ooppera- ja teatteriesityksistä sekä tv-sarjoista. Lisäksi mukana on tunnettujen kulttuurihenkilöiden kuratoimia sarjoja.

Rivieran lipunmyynti alkaa keskiviikkona 23.11. klo 12.00. Lisätietoja: http://www.rivierakallio.fi/.

Riviera, Harjukatu 2.

js