Kallio Kukkii -festivaalin kruunaa kukkii piknik Dallapénpuistossa

18.5.2017

Täältä alkoi helsinkiläisen kapunkikulttuurin kehitys nyky loistoonsa.
Täältä alkoi helsinkiläisen kapunkikulttuurin kehitys nyky loistoonsa.
21.5 Sunnuntaina klo 16 Jimi Tenor ja Ilmari Heikinheimo-duo Piknik-lavalla, Dallapénpuisto.
21.5 Sunnuntaina klo 16 Jimi Tenor ja Ilmari Heikinheimo-duo Piknik-lavalla, Dallapénpuisto.

Helsingin suurin kaupunkifestivaali Kallio Kukkii -päättyy perinteiseen koko perheen Dallapénpuiston piknik -tapahtumaan 20.5. -21.5. Ohjelmassa on esimerkiksi sirkustaidetta, puistosauna, lastenohjelmaa, työpajoja, urbaaneja löytöretkiä ja katuruokaa. Piknikin musiikkitarjonnasta vastaavat muun muassa Mustat Silmät, Jimi Tenor ja Ilmari Heikinheimo-duo ja Pelle Miljoona.

Tapahtuman järjestäjänä on Harjun nuorisotalo, joka toimii arkkitehti Albert Nybergin suunnittelemassa, vuonna 1923 alun perin paarihuoneeksi valmistuneessa rakennuksessa. Talon on avoinna tapahtuman ajan ja sisätiloissa on tapahtumia, kahvio ja taidenäyttely.

Kallio Kukkii -festivaalin päätössunnuntain avaa Kallio Kukkii -paraati. Kulkue lähtee Vaasanpuistikosta klo 13. Reittinä on Helsinginkatu – Kustaankatu – Vaasankatu- Kinaporinkatu – Aleksis Kiven katu ja paraati päättyy Dallapénpuistoon noin klo 14. Katupaaratia vie sambakoulu Imperio do Papagaio, mutta mukaan voi liittyä "kaikenlaiset Kallion kukkaset, Rentunruusut ja Drag Tähtöset - asu on vapaa".

Harjun nuorisotalo on järjestänyt Kallio Kukkii ohjelmaa puistossa jo vuodesta 1995. Dallapénpuisto, Aleksis Kiven katu 1-3.

Kallio Kukkii -kaupunkifestivaali 12.5. -21.5. Tarkemmat tiedot: kallionkulttuuriverkosto.fi