Kallio Kipinöi 2017 ohjelma julkaistu!

3.9.2017


Kymmenpäiväinen monitaidefestivaali tuo taas kiinnostavaa kalliolaista osaamista marraskuuhun.Tarjolla on muun muassa kulttuurikävelyjä, tietovisoja, kirjailtoja, klubeja ja näyttelyitä, avoimia teatteritreenejä sekä ensi-iltaesityksiä.

FESTIVAALIN PÄIVITETTY OHJELMA LÖYTYY KLIKKAAMALLA ALLA OLEVAA LINKKIÄ:

https://www.kallionkulttuuriverkosto.fi/kalliokipinoi/ohjelma/

Kymmenpäiväinen monitaidefestivaali tuo taas kiinnostavaa kalliolaista osaamista marraskuuhun.  Tarjolla on kulttuurikävelyjä, visoja ja pelejä, kirjailtoja, klubeja ja näyttelyitä, avoimia teatteritreenejä sekä ensi-iltaesityksiä. Tarjolla on Helsinki-aiheisia luentoja, joista eräs esitetään osittain laulaen. Myös valotaide tuo kipinöitä marraskuun pimeyteen. Musiikkikattauksessa on​ tarjolla​ esimerkiksi rautalankaa, ​folkia, ​maailmanmusiikkia, punkkia​ ​ja Mozartia​.​ ​Voit ​myös ​tilata omaan asuinportaikkoosi rappulaulukonsertin.

Kallio Kipinöi -avajaiset ovat Setlementtitalon Garagessa lauantainan 18.11. klo 15 -19.

Ex Teatteri Kallion teemailloissa muistellaan muun muassa kahta suomalaisen populaarikulttuurin merkkihahmoa, Göstaa ja Baddingia. Kalliossa ​aikoinaan vaikuttanut laulajalegenda Rauli "Badding" Somerjoen syntymästä on nyt kulunut 70 vuotta. Baddingin muistoa vaalitaan festivaalin päätösviikonlopun Badding-tansseissa.

Tämän syksyn Kallio Kipinöi 2017 alkaa​ siis​ tanssilla ja päättyy tanssiin. Tanssitaan läpi pimeyden. Kallio Kipinöi on 21 elinvuotensa aikana ollut koelaboratorio ja ponnahduslauta monelle sittemmin ilmiöksi muodostuneelle kaupunkikulttuurin kipinälle. Mistä Kipinöi 2017 -tapahtumasta tulee seuraava ilmiö?