Kallio Kukkii kulttuurista jälleen 11.5.-20.5.

5.1.2018


Kallio Kukkii on poikkitaiteellinen kaupunkifestivaali, jonka ohjelma koostuu itsenäisesti tuotettujen tapahtumien kokonaisuudesta. Festivaaleille kerätään nyt ohjelmajärjestäjiä 6.4. saakka.

Festivaaleille tapahtumia voivat ilmoittaa esimerkiksi järjestöt, yhteisöt ja yksityishenkilöt Suur Kallion alueella (Kallio, Alppiharju, Merihaka, Siltasaari, Sörnäinen ja Vallila). Ohjelmasisällön muotoa ei ole rajattu. Se voi olla esimerkiksi näyttely, esitys, konsertti, keskustelu, työpaja tai esitelmä.

Rajoituksena ovat ohjelmat, joiden päämotiiviksi katsotaan poliittisen tai uskonnollisen aatteen levittäminen. Kukin ohjelmantuottaja vastaa itse tapahtumansa järjestelyistä.

Festivaalia koordinoi Kallion Kulttuuriverkosto, joka kokoaa tapahtumat kokonaisuudeksi ja vastaa tapahtuman yleistiedotuksesta medialla. Kallio Kukkii -viikon ohjelmat julkaistaan maksuttomassa tapahtumalehdessä ja verkkojulkaisussa. Ohjelmatietojen viimeinen jättöpäivä on perjantai 6.4. Lisätietoja osoitteesta kallionkulttuuriverkosto.fi/kalliokukkii/

Infotilaisuudet ohjelmajärjestäjille

Kallio Kulttuuriverkosto järjestää ohjelmajärjestämisestä tai vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille kaksi avointa Kallio Kukkii -suunnittelu- ja infotilaisuutta. Tilaisuudet järjestetään Kalliolan setlementtitalon aulassa to 1.2. ja ti 6.3. klo 18 (Sturenkatu 11).

Kallio Kukkii -kaupunginosatapahtumaa on järjestetty yhtämittaisesti vuodesta 1994 alkaen. Kallion Kulttuuriverkosto ry on vapaaehtoisvoimin toimiva yhdistys, jonka tavoitteena on yhteistyössä alueen asukkaiden ja toimijoiden kanssa vahvistaa kaupunkikulttuuria Suur-Kallion alueella.