Kallio Kukkii 2018 ohjelmatiedot 6.4. mennessä

13.3.2018

Kuva: Salla Vasenius.
Kuva: Salla Vasenius.
Kallio Kukkii -piknik järjestetään Dallapenpuistossa 19.11.-20.11. (kuva: Juhani Styrman).
Kallio Kukkii -piknik järjestetään Dallapenpuistossa 19.11.-20.11. (kuva: Juhani Styrman).

Kallio Kukkii -kaupunkifestivaali järjestetään 11.5. - 20.5. Tapahtuman ohjelmisto koostuu itsenäisesti tuotettujen tapahtumien kokonaisuudesta. Tapahtumatietoja voi lähettää 6.4. saakka.

Tiedot voi lähettää osoitteella kukkiiohjelmat@gmail.com tai Kallion Kulttuuriverkoston www-sivujen kohdasta Kallio Kukkii ja ilmoita tapahtuma.

Festivaaleille tapahtumia voivat järjestää esimerkiksi järjestöt, yhteisöt ja yksityishenkilöt Suur- Kallion alueella (Kallio, Alppiharju, Merihaka, Siltasaari, Sörnäinen ja Vallila). Ohjelmasisällön muotoa ei ole rajattu. Se voi olla esimerkiksi näyttely, esitys, konsertti, keskustelu, työpaja tai esitelmä.

Rajoituksena ovat ohjelmat, joiden päämotiiviksi katsotaan poliittisen tai uskonnollisen aatteen levittäminen. Kukin ohjelmantuottaja vastaa itse tapahtumansa järjestelyistä.

Festivaalia koordinoi Kallion Kulttuuriverkosto, joka kokoaa tapahtumat kokonaisuudeksi ja vastaa tapahtuman yleistiedotuksesta medialla. Kallio Kukkii -viikon ohjelmat julkaistaan maksuttomassa tapahtumalehdessä ja verkkojulkaisussa. Julkaisusta saa myös maksullista ilmoitustilaa. Lisätietoja kallion.kulttuuriverkosto@gmail.com.