Kallion kävelyfestivaalin kesä: Toisenlaisia tarinoita ja Rakennusmestareiden Kallio

5.7.2018
Kkf:n heinäkuu on omatoimikävelyjen kuukausi, eli kulje missä kuljet, mutta kävele kuitenkin. Mutta - jos et keksi omia polkuja voit hyödyntään kf:n monipuolista omatoimikävely reitistöä. Tai osallistua FinnWID - Naiset kehitystyössä ry:n Toisenlaisia tarinoita -kävelykierroksille

Toisenlaisia tarinoita -kävelykierroksien tuotto menee ihmiskaupan vastaiseen työhön Suomessa ja Nigeriassa.  Lisää täältä: https://www.kallionkulttuuriverkosto.fi/?x527527=1882419

Rakennusmestareiden Kallio

Kallion kävelyfestivaali astuu kadulle elokuun 15. päivä kierroksella joka kertoo rakennusmestareista, jotka suunnittelivat taloja 1900-luvun alussa, jopa enempi kuin arkkitehdit. Miksi näin tapahtui ja missä näitä rakennusmestareiden piirustuspöydältä lähteneitä taloja löytyy Kalliosta, selviää siis elokuun kierroksella. Kävely alkaa Fleminginkatu 11 (aukio) kohdalta klo 18 (15.8.).

Euroopan kulttuuriympäristö -päivät Siltasaaressa 9.9.

Euroopan kulttuuriympäristö- päivien tapahtuma 9.9. alkaen klo 15.00 Siltasaaressa. Ohjelmassa opastettu kävelykierros ja itäisen kantakaupungin suurimman jugend-korttelin esittelyä. Tapahtuman ohjelma tarkentuu kesän aikana. Järjestävät Kallion Kulttuuriverkosto ja Siltasaariseura.

Syyskuussa on myös kf nuoreman, mutta isoveljen, Helsingin kävelyfestivaali 8.9. - 16.9. Kallion kävelyfestivaali on mukana runsaalla ohjelmalla Hkf:illa, joka julkaistaan hieman tuonnempana.

Omatoimkävely -reittejä: https://www.kallionkulttuuriverkosto.fi/kavelyfestivaali/

 

Kallion kävelyfestivaali on osa Euroopan laajuista tapahtumaa: EuropeForCulture.