Kallion Kulttuuriverkoston joulukalenteri kertoo Alppiharjusta

25.11.2018


Kallion Kulttuuriverkosto avaa joulukalenterin, jossa jokaisena joulukuun päivänä, aina jouluaattoon saakka, kerrotaan yksi tarina Alppiharjusta. Tarinat ovat, joko alueen historiaa tai nykyisyyttä esitteleviä luukkuja. Tarinoihin liittyy myös kuva paikasta, joka kalenterinluukussa päivittäen esitellään

Joulukalenterin luukut, joka on myös osa Kallion kävelyfestivaalin ohjelmaa, avautuvat päivittäen Kallion Kulttuuriverkoston nettisivuilla ja tarinat tulevat esille myös KKV:n facebook -sivuille.

Joulupolun tarinat liittyvät myös lähiaikoina valmistuvaan Alppiharjun kotikaupunkipolkuun. Esite polusta julkaistaan vuoden 2019 aikana ja sen ovat toteuttaneet Kallion Kulttuuriverkosto, Alppila Seura, yhteistyössä Kotikaupunkipolku-hankkeen kanssa. Joulukalenteripolun tekstit on laatinut kaupunkiopas Juhani Styrman. Alppiharjun joulukalenteri, osoitteessa kallionkulttuuriverkosto.fi. 1.12. alkaen.

Kuva: Luistelukilpailut Brahen kentällä vuonna 1948. Taustalla Pelastusarmeijan talo, Alppikatu 25, sekä Helsingin kaupungin suomenkielinen työväenopisto (kuva Väinö Kannisto HKM).