Kallio Kipinöi 2019 ohjelmia kerätään

14.8.2019


Kallio Kipinöi 2019 järjestetään marraskuussa 15.11. - 24.11. Tuo tapahtumasi osaksi Kallion kulttuuriviikkoa. Tapahtumatietojen deadline on 15.10.

Kallio Kipinöi –kulttuuriviikko on itsenäisesti tuotettujen tapahtumien kokonaisuus. Tekijöinä erilaiset toimijat Kalliossa ja sen lähialueilla. Kallio Kipinöi –viikko on yksi Suomen vanhimmista kaupunkikulttuuri tapahtumista.

Ohjelmasisällön muotoa ei ole rajattu. Se voi olla esimerkiksi näyttely, esitys, konsertti, keskustelu, työpaja tai esitelmä. Rajoituksena ovat ohjelmat joiden päämotiiviksi katsotaan poliittisen tai uskonnollisen aatteen levittäminen.

Ilmoita tapahtumasi mukaan Kallio Kipinöi –ohjelmaan sähköpostilla: kipinoiohjelmat@gmail.com.  Ilmoittautua voi 15.10. saakka. Tiedoissa tulee ilmetä aika, paikka, tapahtuman nimi, napakasti kirjoitettu tapahtumakuvaus sekä mahdollinen pääsymaksu. Tapahtumatiedot julkaistaan Tapahtumakalenterissa (verkkosivut, sosiaalinen media), printtijulkaisussa. Kulttuuriverkosto huolehtii tapahtuman yleistiedotuksesta medialle. Ohjelmalehdestä voi ostaa myös ilmoitustilaa.

Kallio kipinöi 2019 -viikon avajaiset ovat perjantaina 15.11. klo 17-01 Kalliolan setlementtitalossa. Avajaiset ovat osa Kalliolan satavuotisen juhlavuoden ohjelmaa. Tapahtumassa on musiikkia, työpajoja ja muuta taideohjelmaa, ja se on avoin koko perheelle. Lisätietoa tapahtumasta tulee myöhemmin ohjelman julkistamisen yhteydessä.

Lisäohjeita tapahtuman järjestäjille, kohdasta Kallio Kipinöi.