KALLIO Go! Kaupunkisuunnituskartta täältä

KAUPUNKISUUNNISTUS ON TÄLLÄ ERÄÄ PÄÄTTYNYT.

Kallio Go! on Yhteiset lapset ja nuoret Kalliossa -alueverkoston suunnittelema ja järjestämä vapaasti kierrettävä kaupunkisuunnistus. Suunnistusta varten on jaossa erityisiä karttoja, joihin on merkitty lasten ja nuorten toimintaan liittyviä rasteja Kallion alueella sekä niihin liittyviä kysymyksiä. Vastaus selviää, kun kävelee kohteeseen. Kun viisi rastia on tullut kuljettua ja niiden kysymykset ratkottua, voi käydä noutamassa itselleen pienen palkinnon. Kallio Go! on myös osa Kallion kävelyfestivaalin ohjelmaa.


Karttoja ja palkintoja on jaossa Kallio kukkii -tapahtumaviikolla alla olevien tietojen mukaan niin kauan kuin niitä riittää.
- Leikkipuisto Brahe, os. Sturenkatu 8 / Porvoonkatu 4, avoinna ma–pe klo 9.30–16.30,
- Nuorten toimintakeskus Happi, os. Sörnäisten rantatie 31, avoinna ma–pe klo 8.30–20.30
- Pelastusarmeijan Keskustalon Kulmahuone os. Castréninkatu 24–26 (Castréninkadun ja Papinkadun kulmassa) Kukkiva kahvila ti 14.5. klo 13–15: keväisiä koruja, kukkia ja kakkua.
- Kallion kirkko, os. Itäinen Papinkatu 2, ma–pe klo 10–20 ja la–su klo 10–18 (kirkon toiminta huomioiden)

Yhteiset lapset ja nuoret Kalliossa on monesta eri toimijatahosta koostuva verkosto, joka on toiminut alueella vuosia. Työskentelemme lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Teatteri Kallion säännölliset tapahtumat ovat toistaiseksi päättyneet.