Kallio Kipinöi

Marraskuussa Kallio kipinöi kulttuuria kymmenen päivän ajan. Kallio Kukkii -festivaalin tavoin Kallio Kipinöi on kollektiivinen monitaidefestivaali, joka muodostuu alueen asukkaiden, yhteisöjen ja yritysten itsenäisesti tuottamista ja järjestämistä tapahtumista.

Kallio Kipinöi -viikolla on vuosien varrella ollut tarjolla noin sata yksittäistä tapahtumaa: konsertteja, teatteria, luentoja, näyttelyitä, runoutta, performanssia, työpajoja ja lastenkulttuuria jne.

Työnjako ja vastuut

Kukin ohjelmantuottaja vastaa itse tapahtumansa järjestelyistä ja turvallisuudesta ja on näin myös tapahtumansa vastuullinen tuottaja. Tapahtuman järjestäjän tulee huolehtia siitä, että kaikki tarpeelliset luvat, ilmoitukset ja muut järjestelyt on hoidettu kuntoon hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkamista.

Kallion Kulttuuriverkosto kokoaa ohjelmat ja julkaisee tapahtumatiedot kulttuuriviikon ohjelmalehdessä. Kallion Kulttuuriverkosto vastaa myös kulttuuriviikon yleisluonteisesta tiedottamisesta.

Syttyikö sinussa kipinä tapahtuman järjestämiseen?

Tule mukaan luomaan yhteisöllistä kulttuuria Kallioon! Keräämme ohjelmasisältöä jokavuotiseen Kipinöi-festivaaliin syys-lokakuussa. Kokoamme tiedot ohjelmalehtiseen ja teemme mediayhteistyötä, jotta kaupunkilaiset löytävät tapahtumasi. Autamme tarvittaessa etsimään ideallesi myös tilan ja yhteistyötahoja.

Ohjelmatietojen toimittamisen dead line on noin kuukausi ennen festivaaliviikon alkua. Tiedot toimitetaan osoitteeseen kipinoiohjelmat(at)gmail.com

Kallio kipinöi Facebookissa