Kallio Kukkii

Toukokuussa kulttuurin ystäviä hellitään kymmenen päivää kestävällä monitaiteellisella Kallio Kukkii -kulttuurifestivaalilla.

Festivaalin ohjelma koostuu Kallion ja sen lähiympäristön yhteisöjen, yritysten ja asukkaiden itse tuottamista tapahtumista. Tarjonta on joka vuosi erittäin monipuolista: teatteria, musiikkia, näyttelyitä, tilataidetta, tanssia, luentoja, työpajoja jne.

Festivaali huipentuu perinteiseen Kallio Kukkii -piknikkiin Dallapénpuistossa. Vuonna 2019 Kallio Kukkii sisälsi 150 yksittäistä tapahtumaa, joista suurin osa oli kävijöille ilmaisia ja toteutettu vapaaehtoisvoimin.

Työnjako ja vastuut

Kukin ohjelmantuottaja vastaa itse tapahtumansa järjestelyistä ja turvallisuudesta ja on näin myös tapahtumansa vastuullinen tuottaja. Tapahtuman järjestäjän tulee huolehtia siitä, että kaikki tarpeelliset luvat, ilmoitukset ja muut järjestelyt on hoidettu kuntoon hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkamista.

Kallion Kulttuuriverkosto kokoaa ohjelmat ja julkaisee tapahtumatiedot kulttuuriviikon ohjelmalehdessä. Kallion Kulttuuriverkosto vastaa myös kulttuuriviikon yleisluonteisesta tiedottamisesta.

Kukkiiko luovuutesi tapahtumien järjestämisessä?

Tule mukaan luomaan yhteisöllistä kulttuuria Kallioon! Keräämme ohjelmasisältöä jokavuotiseen Kukkii-festivaaliin maalis-huhtikuussa. Kokoamme tiedot ohjelmalehtiseen ja teemme mediayhteistyötä, jotta kaupunkilaiset löytävät tapahtumasi. Autamme tarvittaessa etsimään ideallesi myös tilan ja yhteistyötahoja.

Ohjelmatietojen toimittamisen dead line on noin kuukausi ennen festivaaliviikon alkua. Tiedot toimitetaan osoitteeseen kukkiiohjelmat(at)gmail.com

Kallio kukkii 25 v -ohjelma 2019

Kallio Kukkii Facebookissa