Kallio Kipinöin julisteita sinun tapahtumallesi!

MS Word -tiedostoA3_kalliokipinoi_itsetulostettava.docx (473 kB)
Valmis Kipinöi-grafiikalla kehystetty tiedosto, johon voit muokata oman tapahtumasi tekstit ja tulostaa! Sopii sekä A4- että A3-koossa muokattavaksi.
A3-itsetulostettava.png (3.4 MB)
Kuva, jonka voit liittää oman ohjelmatiedostosi kehykseksi.
PDF-tiedostoA3_kalliokipinoi_itsetulostettava.pdf (937 kB)
Tulosta tämä pdf ja kirjoita siihen tapahtumasi tiedot tai liimaa päälle oma julisteesi.
PDF-tiedostoA4_kalliokipinoi_itsetulostettava.pdf (604 kB)
Tulosta tämä pdf ja kirjoita siihen tapahtumasi tiedot tai liimaa päälle oma julisteesi.

Uutisia

Kallio Kipinöi 2017

6.6.2017
Järjestetään 17.11. - 26.11.

Jazzbasilli puraisi Rauni Pekkalaa (Arkisto uutinen)

24.11.2016
Rauni Pekkala aloitti uransa samalla aikakaudella kuin legendat Laila Kinnunen, Brita Koivunen. Kuitenkin hän on jäänyt heitä hieman tuntemattomammaksi, vaikka hän teki paljon hienoja levytyksiä pitkin 1960-lukua. Pekkala keikkailee edelleenkin jazzyhtyeen solistina ja marraskuussa häntä kuullaan Kallio Kipinöi –viikolla.

Kipinöin julistepohjat käytössäsi

25.10.2016
Julkaisimme nyt Kipinöin Internet-sivulla julistepohjat, joita voit käyttää oman tapahtumasi julistepohjana. Lataa julistepohja ja kirjoita, liitä tai tulosta siihen oman tapahtumasi tiedot tai juliste!

Kallio Kipinöi –viikolla yli 20 000 kävijää.

26.11.2013
Sunnuntaina 24.11. päättynyt Kallio Kipinöi –kaupunkifestivaali keräsi yli 20 00 kävijää. Noin sadan tapahtuman festivaalin yksittäisiä yleisömenestyjiä olivat musiikkiteatteri Kapsäkin tapahtumat, muun muassa Kansi auki Piano Jazz Festivaali.

Kallio Kipinöi 2013 suojelija on Tuomari Nurmio

25.9.2013
Kallio Kipinöi –festivaalin suojelija Tuomari Nurmio on valmis palaamaan stadiin. Toimittaja ja KKV:n aktiivi Arja Aho kävi jututtamassa Tuomari ”Hande” Nurmiota
RSS ATOM

Tapahtumatietojen lähettäminen

*
*
*
*
*

Kirjoita tapahtuman kuvaus lyhyesti ja napakasti. Siitä tulee ilmetä tapahtuman kuvaus ja mahdollinen pääsymaksu. Esitteen toimitus ottaa oikeuden lyhentää tekstejä tarvittaessa.
But do please translate the program in finnish!

Kuvat ja liitetiedostot
Voit halutessasi liittää mukaan kuvia ja esimerkiksi pitemmän tiedotteen tapahtumastasi liitetiedostoksi.

Kuvia saatetaan käyttää esimerkiksi kulttuuriviikon ohjelmalehden, lehtijuttujen, internet-sivujen ja facebook-päivitysten kuvituksena kulttuuriviikon ennakkomarkkinoinnissa. Tapahtumatiedotteita voidaan mahdollisesti käyttää internet-, lehdistö- ja muussa mediatiedotuksessa.

Kuvien lähettäjä vastaa siitä, että hän on itse ottanut kuvan tai hänellä on tekijänoikeuden haltijan lupa lähettää kuva Kallion Kulttuuriverkoston tai sen kumppanien julkaistavaksi Kallio Kipinöi -viikon tiedotuksessa.

Kallion Kulttuuriverkosto ei takaa kuvien tai muiden liitetiedostojen julkaisua.

Tiedostojen maksimikoko yhteensä on 10 Mt.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Tervetuloa järjestämään tapahtuma Kallion kulttuuriviikoille. Ohjelmasisällön muotoa ei ole rajattu. Se voi olla esimerkiksi näyttely, esitys, konsertti, keskustelu, työpaja, esitelmä tai mikä tahansa muu kulttuuritapahtuma.

Ennen tapahtumatietojen lähettämistä tutustuthan kulttuuriviikojen yleisiin toimintaperiaatteisiin»

Lähetä tiedot tapahtumastasi 18.10.2016 mennessä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse kipinoiohjelmat@gmail.com


 

Kallio Kipinöi yli sata tapahtumaa Kallioon ja sen lähialueille vuoden pimeimpänä aikana marraskuun puolessa välissä. Ohjelmassa on musiikkia, teatteria, näyttelyitä, runoutta, opastuksia, performanssia, taidetta, työpajoja ja luentoja 10 päivän ajan. Järjestäjinä toimivat alueen yhdistykset, yritykset ja yksityishenkilöt.

Vuonna 2016 Kallio Kipinöi 20. kerran.

KALLIO KIPINÖI 2016 OHJELMATIETOJEN VASTAANOTTO ON PÄÄTTYNYT.

14.10. jälkeen saapuneita ohjelmatietoja voidaan julkaista netissä, mutta ohjelmalehteen ne eivät enää ehdi. Kannustamme tapahtumanjärjestäjiä edelleen jakamaan tapahtumiaan Kipinöin facebook-sivulla tai Instagramissa sekä lataamaan Kallio Kipinöi -julistepohjan oman tapahtumansa julisteeseen.
Kallio Kipinöi-työryhmä ei vastaa dl:n jälkeen saapuneiden ohjelmatietojen julkaisusta. Lisätietoja kipinoiohjelmat@gmail.com

Kallio Kipinöi 18.11. - 27.11. 2016

Kallio Kipinöi täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Viikko koostuu itsenäisesti tuotetuista ohjelmista, tekijöinä Kallion ja sen lähiseudun erilaiset yhteisöt, järjestöt ja yksityiset henkilöt.

Ohjelmatiedot 14.10. mennessä, kohdasta: ilmoita tapahtuma (lomake alla) tai kipinoiohjelmat@gmail.com

TARKEMMAT OHJEET:

http://www.kallionkulttuuriverkosto.fi/mukaan-toimintaan/kallio-kukkii-ja-kipinoi-tapahtu/