Uutisia

KALLIO KIPINÖI 2018 OHJELMAT 16.10 MENNESSÄ

13.11.2017
KALLIO KIPINÖI 2018 16.11. -25.11. TAPAHTUMATIETOJEN VIIMEINEN JÄTTÖPÄIVÄ ON 16.10 KLO 00.00. TIEDOT VOI LÄHETTÄÄ ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA KIPINÖI TAI SP: kipinoiohjelmat@gmail.com
RSS ATOM

Tapahtumatietojen lähettäminen

*
*
*
*
*

Kirjoita tapahtuman kuvaus lyhyesti ja napakasti. Siitä tulee ilmetä tapahtuman kuvaus ja mahdollinen pääsymaksu. Esitteen toimitus ottaa oikeuden lyhentää tekstejä tarvittaessa.
But do please translate the program in finnish!

Kuvat ja liitetiedostot
Voit halutessasi liittää mukaan kuvia ja esimerkiksi pitemmän tiedotteen tapahtumastasi liitetiedostoksi.

Kuvia saatetaan käyttää esimerkiksi kulttuuriviikon ohjelmalehden, lehtijuttujen, internet-sivujen ja facebook-päivitysten kuvituksena kulttuuriviikon ennakkomarkkinoinnissa. Tapahtumatiedotteita voidaan mahdollisesti käyttää internet-, lehdistö- ja muussa mediatiedotuksessa.

Kuvien lähettäjä vastaa siitä, että hän on itse ottanut kuvan tai hänellä on tekijänoikeuden haltijan lupa lähettää kuva Kallion Kulttuuriverkoston tai sen kumppanien julkaistavaksi Kallio Kipinöi -viikon tiedotuksessa.

Kallion Kulttuuriverkosto ei takaa kuvien tai muiden liitetiedostojen julkaisua.

Tiedostojen maksimikoko yhteensä on 10 Mt.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kallio Kipinöi yli sata tapahtumaa Kallioon ja sen lähialueille vuoden pimeimpänä aikana marraskuun puolessa välissä. Ohjelmassa on musiikkia, teatteria, näyttelyitä, runoutta, opastuksia, performanssia, taidetta, työpajoja ja luentoja 10 päivän ajan. Järjestäjinä toimivat alueen yhdistykset, yritykset ja yksityishenkilöt.

Vuonna 2017 Kallio Kipinöi 21. kerran.