Vapaaehtoiseksi

Kulttuuri kukkii ja kipinöi lähelläsi – tule mukaan toimintaan!

Rakastatko musiikkia? Onko käsillä tekeminen intohimosi? Kiinnostavatko Kallion alueen historian kuriositeetit?

Kallion Kulttuuriverkostossa voit toteuttaa sinulle tärkeitä asioita paikallisesti, yhdessä muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. Voit osallistua omien mahdollisuuksiesi mukaan, säännöllistä sitoutumista ei välttämättä tarvita.

Pääosin vapaaehtoisvoimin toimivan Kallion Kulttuuriverkoston näkyvimpiä tapahtumia ovat festivaaliviikot ”Kallio Kipinöi” marraskuussa ja "Kallio Kukkii" toukokuussa. Toimintaamme kuuluvat myös Kallion kävelyfestivaali, kuukausittaiset opastetut teemakävelyt, konsertit, teemaluennot ja muut monipuoliset kulttuuritapahtumat ympäri vuoden. 

Tuotamme tapahtumia itse ja autamme muita tapahtumajärjestäjiä. Teemme yhteistyötä esimerkiksi Kalliolan Setlementtitalon, kulttuurikeskus Caisan, asukasyhdistysten ja Kallion yrittäjien kanssa.

Tuo oma ideasi mukaan toimintaamme, liity jo toimiviin työryhmiin tai tule vaikka vain satunnaiseksi talkooavuksi tapahtumapäivinä.

Nähdään pian!

PS. Voit tukea toimintaamme myös liittymällä yhdistyksemme jäseneksi. Jäsenmaksu on vain 10 € vuodessa. Liity yhdistyksemme Kulttuuriverkoston www-sivuilta kohdasta: mukaan toimintaan.

www.kallionkulttuuriverkosto.fi // Kallion Kulttuuriverkosto-facebook. kallion.kulttuuriverkosto@gmail.com

Kallio Kipinöi toista sataa tapahtumaa Kallioon ja sen lähialueille vuoden pimeimpänä aikana. Ohjelmassa on musiikkia, teatteria, näyttelyitä, runoutta, opastuksia, performanssia, taidetta, työpajoja 10 päivän ajan. Järjestäjinä toimivat alueen yhdistykset, yritykset ja yksityishenkilöt. Lähetä tapahtuma, kohta: ilmoita tapahtuma