Ilmoita tapahtuma

Ennen tapahtumatietojen lähettämistä tutustuthan kulttuuriviikkojen yleisiin toimintaperiaatteisiin.

Kirjoita tapahtuman kuvaus lyhyesti ja napakasti. Siitä tulee ilmetä tapahtuman kuvaus ja mahdollinen pääsymaksu. Esitteen toimitus ottaa oikeuden lyhentää tekstejä tarvittaessa.
Huom: ÄLÄ KIRJOITA HUUHTAMALLA! Vain sanojen alkukirjaimet isolla.

But do please translate the program in finnish!

 

 

Tapahtumatietojen lähettäminen

*
*
*
*
*

Kirjoita tapahtuman kuvaus lyhyesti ja napakasti (max. 200 merkkiä). Muistathan mainita myös mahdollisen pääsymaksun.

Please translate the program in Finnish!

*
*

Esteettömyystiedot

Onko käytössä hissi, esteetön pysäköinti, esteetön sisäänkäynti, pyörätuolipaikkoja, esteetön wc, induktiosilmukka tai muita apuvälineitä? Pääseekö avustaja tai tulkki ilmaiseksi sisään ja keneltä saa tarvittaessa lisätietoja saavutettavuudesta?

*

 

Kuvat ja liitetiedostot

Voit halutessasi liittää mukaan kuvia ja esimerkiksi pidemmän tiedotteen tapahtumastasi liitetiedostoksi.

Kuvia saatetaan käyttää esimerkiksi kulttuuriviikon ohjelmalehden, lehtijuttujen, internet-sivujen ja sosiaalisen median päivitysten kuvituksena kulttuuriviikon ennakkomarkkinoinnissa. Tapahtumatiedotteita voidaan mahdollisesti käyttää internet-, lehdistö- ja muussa mediatiedotuksessa.

Kuvien lähettäjä vastaa siitä, että hän on itse ottanut kuvan tai hänellä on tekijänoikeuden haltijan lupa lähettää kuva Kallion Kulttuuriverkoston tai sen kumppanien julkaistavaksi Kallio Kukkii / Kallio Kipinöi -viikon tiedotuksessa.

Kallion Kulttuuriverkosto ei takaa kuvien tai muiden liitetiedostojen julkaisua.

Tiedostojen maksimikoko yhteensä on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kallio Kukkii 11.-20.5.2018

Toukokuussa Kallio Kukkii yli sadan kulttuuritapahtuman voimin. Helsingin vanhin yhtäjaksoisesti järjestetty kaupunginosafestivaali kokoaa yhteen musiikkia, teatteria, näyttelyitä, runoutta, opastuksia, performanssia, taidetta, työpajoja ja luentoja eri järjestäjiltä. Tunnelmaa luo yli 20 000 kävijää 10 päivän aikana.