Kallion Kulttuuriverkosto - Mukaan toimintaan

Kallion Kulttuuriverkosto ry

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia Kallion seudun omaehtoisen kulttuurityön ja harrastustoiminnan virittäjänä ja tukijana sekä edistää moniarvoista kulttuuriajattelua.

Yhdistyksen toiminnan ydintä on myös paikalliskulttuurin vaaliminen ja kehittäminen.

Kallion Kulttuuriverkosto järjestää tapahtumia kulttuurielämän eri aloilta ympäri vuoden.

Mukaan pääset vaikka et olisikaan kalliolainen. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Liity jäseneksi

Kallion Kulttuuriverkosto ry:n jäseneksi voivat liittyä yksityishenkilöt ja yhteisöt etc. JÄSENMAKSUT 2019 ovat 10 euroa (kannatus/tukijäsenyys 30 e/10 e)   Lisätietoja jäseneduista saat vasemman reunan palkista. Jäsenyys ei velvoita kuitenkaan aktiiviseen toimintaan. Kaikki jäsenet ovat yhdistyksellemme tärkeitä. Jäsenhankinta on myös yhdistyksemme yksi varainhankintamuodoista.

Liittymisilmoitus, vasemalla.

Kannatus- tai tukijäsenyys

Jos haluat vain tukea Kallion Kulttuuriverkoston toimintaa, voit maksaa Kannatusjäsenyyden 30 e tai tukijäsenyyden 10 e suoraan yhdistyksen tilille FI55 4405 2020 0737 62 ja viitteeksi 1342.

HUOM: Jos haluat liittyä varsinaiseksi jäseneksi liity kaavakkeella kohdasta jäsenedut (varsinaisilla jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa yhdistyksen toimintaan ja pääset myös osalliseksi yhdistyksen jäseneduista).

Vapaaehtoistoimintaan

Toimimme pääosin vapaaehtoisvoimin. Tervetuloa mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan kulttuuritoimintaa porukalla! Voit tulla mukaan toteuttamaan omaa ideaasi, liittyä mukaan jo toimiviin työryhmiin tai tulla talkooavuksi vain tapahtumapäivänä.

Pääset mukaan esimerkiksi

  •  
  • yhteydenotolla: kallion.kulttuuriverkosto@gmail.com
  • ilmoittautumalla vapaaehtoiseksi tämän sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella, niin otamme sinuun yhteyttä.


Toteuta oma tapahtuma

Meiltä voit saada apua ja tukea myös oman tapahtumaideasi toteutukseen.

Kuka tahansa voi järjestää tapahtuman Kallio Kukkii ja Kallio Kipinöi kaupunkifestivaalien ohjelmaan. Tapahtuma voi olla esimerkiksi näyttely, esitys, konsertti, keskustelu, työpaja tai esitelmä Kalliossa tai sen lähialueilla.

Rajoitteina ovat ohjelmat, joiden päämotiivi on poliittisen tai uskonnollisen aatteen levittäminen.

Kallion Kulttuuriverkosto kokoaa viikkojen ohjelman yhteen ja vastaa festivaalien yleistiedotuksesta.

Ota yhteyttä kallion.kulttuuriverkosto@gmail.com tai alla olevalla lomakkeella.
 

Tue tapahtumanjärjestäjiä

Voit tukea alueen kulttuuritoimintaa myös esimerkiksi tarjoamalla tapahtumatiloja- tai tekniikkaa, muuta tukea tai liittymällä Kallion Kulttuuriverkoston kannatusjäseneksi.
 

Mukaan toimintaan tai liity jäseneksi

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kallion Kulttuuriverkoston (KKV) näkyvimpiä tapahtumia ovat Kallio Kukkii ja Kallio Kipinöi kulttuuriviikot toukokuussa ja marraskuussa. Lisäksi KKV järjestää tapahtumia ympäri vuoden ja auttaa kulttuuritoiminnan järjestäjiä Kalliossa ja sen lähialueilla.

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on yhteistyön lisääminen monipuolisen kaupunkikulttuurin vahvistamiseksi.

Se palkittiin vuonna 2009 Radio Helsingin ja HS:n Nyt-liitteen Unelmien Helsinki-palkinnolla: ”KKV on tehnyt Helsingin paremmaksi paikaksi asua ja elää.”