Jäsenedut


Voit tukea toimintaamme liittymällä yhdistyksen jäseneksi. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Jäsenedut

  • Jäsenet saavat kuukausittaisen jäsentiedotteen, jossa kerrotaan ajankohtaisista tapahtumista.
  • Yhteistyökumppanimme voivat tarjota jäsenillemme mahdollisuuden päästä ilmaiseksi tai edullisemmin kulttuuritapahtumiin, teatteriin jne. Tiedotamme eduista jäsenpostilistallamme.
  • Jäsenemme pääsevät ilmoittautumaan aiemmin kävelyfestivaalin tapahtumiin, joihin mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia. Tällaisia voivat olla esimerkiksi sisätilojen mielenkiintoiset kohteet, joihin pääsee harvemmin tutustumaan.
  • Jäsenenä pääset päättämään yhdistyksen toimintasuunnitelmasta, hallituksesta ja muista yhdistyksen asioista vuosikokouksissa.

Liity Varsinaiseksi jäseneksi

Varsinaiseksi jäseneksi liitytään ilmoittamalla nimi ja yhteystiedot Kallion kulttuuriverkoston hallitukselle oheisella lomakkeella.

JÄSENMAKSU KAUDELLA 2017 ON 10 EUROA (loka- joulukuussa liittyminen kattaa seuraavan vuoden jäsenmaksun)

TUKIJÄSENYYS (maksu vapaa valintainen, alkaen 10 e)

JÄSENYYS EI VELVOITA VÄLTTÄMÄTTÄ AKTIIVISEEN TOIMINTAAN. Kaikki jäsenet ovat yhdistyksellemme tärkeitä. Jäsenhankinta on yhdistyksemme yksi varainhankintamuodoista.  Voit siis olla Kallion Kulttuuriverkoston tukijäsen. Tukijäsenyyden maksu on vapaa valintainen,alkaen 10 e ja sen voi maksaa suoraan KKV:n tilille FI55 4405 2020 0737 62, viite 1229.

 


 

Mukaan toimintaan tai liity jäseneksi

*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kallion Kulttuuriverkoston (KKV) näkyvimpiä tapahtumia ovat Kallio Kukkii ja Kallio Kipinöi kulttuuriviikot toukokuussa ja marraskuussa. Lisäksi KKV järjestää tapahtumia ympäri vuoden ja auttaa kulttuuritoiminnan järjestäjiä Kalliossa ja sen lähialueilla.

Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on yhteistyön lisääminen monipuolisen kaupunkikulttuurin vahvistamiseksi.