Tilauskävelyt

Mikä olisikaan mukavampaa ohjelmaa työhyvinvointipäivään, kokouspäivään, synttäreille, polttareihin tai sukutapaamiseen kuin kävely värikkäässä Kalliossa? Opastetut kierrokset sopivat myös osaksi koulujen kulttuurikasvatusta.

Järjestämme opastettuja kävelykierroksia ryhmille tilauksesta.

Kallio –kierros pitää sisällään perusesittelyn Kalliosta, tutustumme muun muassa arkkitehtuuriin, historiaan ja alueen merkkihenkilöihin. Kierros räätälöidään tarvittaissa myös tilaajan toiveiden mukaiseksi.

Tarjolla on myös teemallisia kierroksia, pari esimerkkiä:

Pimenneet valkokankaat - Kallion seudun elokuvateattereiden historiaa.

Paskatorni ja hanhiparvi – hulvattoman hauska taidekävelykierros Kallion ja Sörnäisen seudun julkisten taideteosten pariin.

Tuhat ja yks porrasta Kalliossa.  Korkeuserojen Kalliossa portaita riittää. Portaat on myös hyvää kuntoilua. Yksi porras vastaa kymmentä askelta tasamaalla. Portaisiin liittyy myös tarinoita, jotka ovat myös samalla osa Kallion historiaa. Ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Jäljet johtavat sylttytehtaalle –kävely - Salatiedettä ja muita outoja tarinoita Kallion kulmilta. Hyytävä kierros Kallion seudun kaduilla, kierroksen keskiössä on 1930-luvun Tattarisuon ruumislöydöt ja kuinka tarina liittyy itäiseen kantakaupunkiin. Ei suositella lapsille.

Kallio –kävelykierroksia myös lapsille!

Kallion Kulttuuriverkosto järjestää myös esikoulu- ja ala-asteikäisille suunnattuja Kallio –kävelykierroksia. Kierros sisältää Kallion historiaa ja arkkitehtuuria helppotajuisesti. Kierros kestää noin tunnin ja hinta neuvotellaan  kierroskohtaisesti.

Hinta ja muut tiedustelut: kallion.kulttuuriverkosto@gmail.com