Back to All Events

Muodokkaiden mimmien pukeutumiskirppis (koot 44 +)

Paikka: Kalliolan setlementtitalon aula, Sturenkatu 11, 00530 Helsinki

Uudet kesäkuteet - tietenkin second handia!

Muodokkaiden mimmien pukeutumiskirppis: tällaiselle teemakirppikselle on todellakin tarvetta, joten se järjestetään jo neljännen kerran.

Jos olet muodokas mimmi, tuo itsellesi tarpeettomat, vähintään kokoa 44 olevat vaatteesi ja kiertoon joutilaat asusteesi (kengät, laukut, korut, hatut, huivit, hanskat jne.) myyntiin muiden muodokkaiden mimmien iloksi.

Linkki sähköiseen ilmoittautumislomakkeeseen julkaistaan tammikuun alussa tapahtuman Facebook-sivulla. Myyjäksi pääsee 15 ensimmäisenä ilmoittautunutta, 5 seuraavaa otetaan jonotuslistalle mahdollisten sairastumisperuutusten varalta.

Myyntipaikat ovat maksuttomia, mutta ilmoittautuminen on SITOVA kuten aina ennenkin: kirppistapahtumaa on kovin vaikea järjestää, jos myyjät eivät ilmaannu paikalle. Sen vuoksi ilman lääkärintodistusta tehdyistä osallistumisperuutuksista peritään aiemmista tapahtumista poiketen 10 euron peruutusmaksu.

Huom! Yksi oma myyntirekki mukaan per myyjä, ei muita myyntikalusteita. MobilePay on näppärääkin näppärämpi kirppismyynnin apuväline.

Earlier Event: April 26
Kädentaitomateriaalit vaihtoon