Back to All Events

Sisustus vaihtoon!

Paikka: Kalliolan setlementtitalon aula, Sturenkatu 11, 00530 Helsinki

Kyllästyttävätkö vanhat verhosi tai torkkupeittosi? Etkö ikinä käytä kymmeniä kaapeissasi lymyäviä pöytäliinoja? Onko sinulla liikaa tuikkulyhtyjä tai liian vähän maljakoita? Olisiko seinälläsi paikka jollekin kivalle pikkutaululle?

Syksy on ahkeraa sisustamisen aikaa. Sisustuksen voi mainiosti laittaa uusiksi myös maapallon kannalta kestävämmin: vaihtotalouden keinoin.

Sisustus vaihtoon! -tapahtuman säännöt:

1. Tapahtumassa vaihdetaan IKEA-kassiin mahtuvia pienikokoisia sisustustavaroita, ei siis esim. huonekaluja eikä isokokoisia mattoja tai tauluja. Myöskään sähkölaitteet eivät turvallisuussyistä kuulu tapahtumassa vaihdettaviin tavaroihin. Vaihtoon voi tuoda esim. verhoja, pöytäliinoja, torkkupeittoja, sisustustyynyjä, pieniä tauluja ja muita koriste-esineitä sekä astioita.

2. Vaihtoon saa tuoda enintään 5 kodintavaraa (esim. verhopari lasketaan yhdeksi). Voit ottaa saman verran tilalle.

Huomaathan, että jos sinulla on ensisijaisesti tarve päästä vain eroon isommasta määrästä tavaraa, tämä ei ole oikea kanava siihen. Esim. Emmaukset, Fidat ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen myymälät ottavat vastaan isompiakin kodintavaramääriä.

3. Tuo vaihtoon vain ehjää ja puhdasta eli sellaista, mitä voisit lahjoittaa ystävällesi tai ottaa itse käyttöösi.

4. Vaihdosta yli jääneet tavarat toimitetaan Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskukseen.

Sisustus vaihtoon! -tapahtuma järjestetään Kalliolan setlementtitalon aulassa yhtä aikaa Kädentaitomateriaalit vaihtoon -tapahtuman kanssa: https://www.facebook.com/events/344607126259735/

Later Event: October 27
Kädentaitomateriaalit vaihtoon