Back to All Events

Talvivaatevaihtajaiset aikuisille

Paikka: D-asema Kallio, Castréninkatu 8, 00500 Helsinki

Kylmä alkaa taas hiipiä luihin ja ytimiin. Nyt viimeistään on aika käydä läpi kaappien ja varastojen talvitamineet.

Pakkaapa saman tien kiertoon laitettaviksi itsellesi tarpeettomat, mutta kaikin puolin käyttökuntoiset talvitamineesi ja tule tekemään vaihtareita!

Tapahtuman säännöt:

1. Tapahtumassa vaihtavat omistajaa AINOASTAAN AIKUISTEN KOKOA OLEVAT TALVITAMINEET: takit, lakit, hanskat, huivit, neulepuserot, villatakit ja paksummat housut sekä talvikeleille sopivat kengät. Kesävaatteita ja lastenvaatteita ei voi tähän tapahtumaan tuoda lainkaan.

2. Varmista, että tapahtumaan tuomasi vaatteet ovat puhtaita, ehjiä ja kaikin puolin täysin käyttökuntoisia. Vaatteiden on oltava siinä kunnossa, että voisit antaa ne vaikka lahjaksi ystävällesi. Tapahtumaan ei saa tuoda likaisia tai rikkinäisiä vaatteita eikä myöskään lasten vaatteita tai kenkiä.

3. Voit tuoda tapahtumaan enintään 2 kassillista ja ottaa enintään saman verran tilalle. Halutessasi voit vain tuoda ottamatta mitään tilalle.

4. Tapahtumasta yli jääneet vaatteet, kengät ja asusteet lahjoitetaan edelleen alueen toimijoille, jotka tekevät auttamistyötä asunnottomuuden ja köyhyyden parissa.

Tapahtuman aikataulu:

• klo 13-13.30 voi tuoda vaatteita, mutta ei vielä ottaa; lajitellaan ensin rauhassa vaatteet kokojen mukaan

• klo 13.30 – 16 vaatteita saa tuoda ja ottaa

Tapahtuma on ensimmäinen Kallion Kulttuuriverkoston ja Diakonissalaitoksen D-asema Kallion yhteisvoimin järjestämä, teemoitettu vaatteidenvaihtotapahtuma. Vastaavia teemoitettuja vaatteidenvaihtotapahtumia on tarkoitus järjestää vuoden 2020 aikana useampia.

Tervetuloa mukaan!