kulttuuri kukkii ja kipinöi lähelläsi - Tule mukaan toimintaan!

Kallion Kulttuuriverkostossa voit toteuttaa sinulle tärkeitä asioita paikallisesti, yhdessä muiden samanhenkisten ihmisten kanssa. Voit osallistua omien mahdollisuuksiesi mukaan - säännöllistä sitoutumista ei välttämättä tarvita. Eikä sinun suinkaan tarvitse olla kalliolainen mukaan päästäksesi.

Tarjolla on soittoa ja laulua jokaiseen makuun: pieniä ja isompia kokoonpanoja, kevyttä, klassista ja kaikkea siltä väliltä. Entäpä lukeminen, käsillä tekeminen, viherkasvit tai uudelleenkäytön edistäminen kirpputorien ja erilaisten vaihtotapahtumien muodossa? Vai kiinnostaisiko sinua tutustua kävellen Kallion alueeseen ja sen historiaan, henkilöihin tai tapahtumiin?

Kallion Kulttuuriverkoston toimintaan kuuluu kaikkea tätä ja paljon muutakin. Jos sinulla on tapahtumaidea, joka ei vielä löydy valikoimastamme, tule mukaan toteuttamaan se! Me Kallion Kulttuuriverkostossa autamme sinua siinä.

Tuo oma ideasi mukaan toimintaamme, liity jo toimiviin työryhmiin tai tule vaikka vain satunnaiseksi talkooavuksi tapahtumapäivänä.

Nähdään pian!

Jäsenyys ja kannatusjäsenyys

Toimintaamme voit tukea rahallisesti liittymällä jäseneksi tai maksamalla yritysten ja yhteisöjen kannatusjäsenmaksun. Jäsenmaksu vuonna 2019 on 10 € vuodessa ja kannatusjäsenkasu 30 €. Maksun voit maksaa seuraavin tiedoin:

Tilinumero: FI55 4405 2020 0737 62

Viitenumero: 1342 vuonna 2019

Jäsenenämme saat halutessasi uutiskirjeen tulevista tapahtumista ja vaihtuvia, paikallisten yhteistyökumppaniemme tarjoamia kulttuurietuja sekä alennuksia alueen kulttuuririennoista.

Jäsenyys ei millään tavoin velvoita aktiiviseen toimintaan - kaikki jäsenet ovat yhdistyksellemme tärkeitä. Jäsenmaksut ovat yhdistyksellemme yksi omarahoituksen hankkimisen muodoista.

Jos haluat vain pysyä ajan tasalla kuulumisistamme, tilaa uutiskirjeemme.

Tapahtumanjärjestäjien tukeminen muulla tavoin

Voit tukea Kallion ja sen lähialueiden kulttuuritoimintaa myös lainaamalla käyttöömme erilaisia tapahtumatiloja ja / tai tekniikkaa.

Liity jäseneksi

Nimi *
Nimi
Haluaisin... *
 
IMG_8251.jpg
FB_IMG_1557832974664 (1).jpg
2019kukkiisoitjat.jpg
Kallio Kukkii avajaiset 10.5.2014 Kuvaaja Lauri Hytti 21.jpeg
Kukkiipikniksunnuntai21.5. 017 042.jpeg