KALLIO KUKKII 2019 OHJELMIA KERÄTÄÄN: ILMOITA OHJELMASI!

Kallio Kukkii 2019 -kaupunkifestivaali järjestetään 10.5.-19.5. Kallio Kukkii -kaupunkifestivaali  koostuu Suur-Kallion alueen toimijoiden itsenäisesti toteuttamista ja tuottamista yksittäisistä tapahtumista. Tapahtuman järjestävä Kallion Kulttuuriverkosto kerää ohjelmasisältöä kulttuuriviikoille.

Tapahtumien tekijöinä voivat olla esimerkiksi yksityiset henkilöt, yhteisöt ja yhdistykset. Ohjelmasisältöä ei ole rajattu. Rajoitteina ovat ohjelmat, joiden päämotiivi on poliittisen tai uskonnollisen aatteen levittäminen. Kukin ohjelmantuottaja vastaa itse tapahtumansa järjestelyistä ja turvallisuudesta ja on näin myös tapahtumansa vastuullinen tuottaja.
< ---- huom; ILMOITA TAPAHTUMA TOIMINTO ON POIS KÄYTÖSTÄ, ILMOITA TAPAHTUMA SÄHKÖPOSTILLA : kukkiiohjelmat@gmail.com
 

Tapahtumatiedot osoitteeseen: kukkiiohjelmat@gmail.com. Tekstien tulee olla napakoita ja lyhyitä. Huom: Vain sanojen alkukirjaimet isolla. Tiedoissa tulee ilmetä: päivä, aika, lyhyt tapahtumakuvaus, mahdollinen pääsymaksu, tapahtumapaikka/osoite. Tiedot tulee lähettää 10.4. mennessä. Toimitus muokkaa tietoja tarvittaessa.

Tarvittaessa voit ostaa tapahtumallesi ohjelmalehdestä lisänäkyvyyttä, tiedustelut kallion.kulttuuriverkosto@gmail.com

Viikon tapahtumat julkaistaan Kallio Kukkii -tapahtumalehdessä sekä Kallio-lehden tapahtumaliitteessä. Kallion Kulttuuriverkosto huolehtii festivaalin yleisluonteisesta tiedottamisesta. Kulttuuriverkoston verkkosivuilta löytyy myös ohjeita tapahtumajärjestäjille.

Kallio Kukkii yleiset toimintaperiaatteet: https://www.kallionkulttuuriverkosto.fi/mukaan-toimintaan/kallio-kukkii-ja-kipinoi-tapahtu/

 

Uutisia

Leipätehdas Kukkii: Herra Elanto on hurmaava mykkäelokuva jota on kuvattu leipätehtaalla

11.5.2018
Herra Elanto on vuonna 1930 valmistunut suomalainen mykkä mainoselokuva, jonka ohjasi Erkki Karu. Elokuva tehtiin Osuusliike Elannon tilauksesta.

Keppihevosten synnytyslaitos perustetaan Kallio Kukkii - viikolla Lastentarhamuseoon

10.4.2018
Haluaisitko päästä ratsastamaan ikiomalla keppihevosella, nyt se on mahdollista, kun Lelumuseo Hevosenkenkä järjestää Kepparityöpajan Lastentarhamuseossa Kukkii -viikolla 14.5.

Sadan vuoden takaiset tapahtumat näkyvät myös Kallio Kukkii 2018 ohjelmistossa

9.4.2018
Tänä vuonna tulee kuluneeksi sata vuotta Suomen sisällissodasta. Kallio oli tämän traagisen tapahtumasarjan yksi päänäyttämöistä. Kallio Kukkii -kaupunkifestivaali 2018 muistaa näitä järkyttäviä kuukausi kahdella näyttelyllä. Myös Siltasaaren -kaupunkipolun avauskävelyllä sivutaan aihetta sekä Kaupunginmuseon järjestämillä kierroksilla.

Kallio Kukkii artisteja: Nikolai Blad ja arkipäivän surrealismia

5.5.2017
Laulaja-lauluntekijä Nikolai Blad julkaisee uuden levyn ’Kotiinpaluu’ Kallio Kukkii –viikon avausiltana teatteri Kalliossa. Kotiinpaluu on Bladin viides albumi. Omaperäinen trubaduuri julkaisi ensimmäisen albuminsa jo 1990-luvun puolivälissä ja on siitä lähtien tehnyt musiikkia omilla ehdoillaan, valtavirran ulkopuolella. Blad on tullut tunnetuksi myös vanhojen tangojen tulkitsijana.

Kallio Kukkii ja Kallio Kipinöi -festivaalit ovat Helsingin kulttuuriteko 2013

21.1.2014
Helsingin kulttuuriteko 2013 -palkinto on myönnetty Kallion Kulttuuriverkoston järjestämille tapahtumille. Verkosto kokoaa vuosittain Kallio Kukkii ja Kallio Kipinöi -festivaalit sekä Kallion kävelyfestivaalin.
Kallio Kukkii 2018 oli Euroopan kulttuuriperinnön teemavuoden ohjelmaa.

 

 

Toukokuussa Kallio Kukkii yli sadan kulttuuritapahtuman voimin. Helsingin vanhin yhtämittaisesti järjestetty kaupunkifestivaali kokoaa yhteen musiikkia, teatteria, näyttelyitä, runoutta, opastuksia, performanssia, taidetta, työpajoja ja luentoja eri järjestäjiltä. Tunnelmaa luo yli 20 000 kävijää 10 päivän aikana. Kallion Kulttuuriverkosto toimii tapahtuman pääjärjestäjänä. Lue lisää!

Tue Kallion kulttuuriviikkoja!
Voit tukea toimintaa liittymällä Kallion Kulttuuriverkoston jäseneksi. Jäsenmaksu on vuonna 2017 10 euroa. Liity jäseneksi: kallion.kulttuuriverkosto@gmail.com. Lue lisää!