KALLIO KUKKII 2018 11.5. - 20.5.

Kukkii -infot:  to 1.2. ja ti 6.3. klo 18 Kalliolassa, Sturenkatu 11.

Kallio Kukkii on itsenäisesti tuotettujen tapahtumien kokonaisuus.

 

Ketkä voivat järjestää ohjelmaa Kallio kulttuuriviikoilla?

Järjestöt, yhteisöt ja yksityishenkilöt etc.. Suur Kallion alueella (Kallio, Alppiharju, Merihaka, Siltasaari, Sörnäinen ja Vallila).

Ohjelmasisällön muotoa ei ole rajattu. Se voi olla esimerkiksi näyttely, esitys, konsertti, keskustelu, työpaja tai esitelmä. Rajoituksena ovat ohjelmat joiden päämotiiviksi katsotaan poliittisen tai uskonnollisen aatteen levittäminen.

Kukin ohjelmantuottaja vastaa itse tapahtumansa järjestelyistä. Tarkemmin kohdassa: kallionkulttuuriverkosto.fi/mukaan-toimintaan/kallio-kukkii-ja-kipinoi-tapahtu/

Kallion Kulttuuriverkosto koordinoi tapahtumaa. Kokoaa tapahtumat kokonaisuudeksi ja vastaa tapahtuman yleistiedotuksesta.

Deadline: Kukkii ohjelmien viimeinen jättöpäivä vuonna 2018 on 6.4.

Tietojen lähettäminen

Tiedoit voi lähettää tämän sivun kohdasta "ilmoita tapahtuma".

Tai sähköpostiosoitteella: kukkiiohjelmat@gmail.com

Kirjoita tapahtuman kuvaus lyhyesti ja napakasti. Siinä tulee ilmetä aika, tapahtuman kuvaus ja mahdollinen pääsymaksu. Esitteen toimitus ottaa oikeuden lyhentää tekstejä tarvittaessa.
Huom: ÄLÄ KIRJOITA HUUHTAMALLA! Vain sanojen alkukirjaimet isolla.

But do please translate the program in finnish!

Kuvat ja liitetiedostot
Voit halutessasi liittää mukaan kuvia ja esimerkiksi pitemmän tiedotteen tapahtumastasi liitetiedostoksi.

Kuvia saatetaan käyttää esimerkiksi kulttuuriviikon ohjelmalehden, lehtijuttujen, internet-sivujen ja facebook-päivitysten kuvituksena kulttuuriviikon ennakkomarkkinoinnissa. Tapahtumatiedotteita voidaan mahdollisesti käyttää internet-, lehdistö- ja muussa mediatiedotuksessa.

Kuvien lähettäjä vastaa siitä, että hän on itse ottanut kuvan tai hänellä on tekijänoikeuden haltijan lupa lähettää kuva Kallion Kulttuuriverkoston tai sen kumppanien julkaistavaksi Kallio Kukkii -viikon tiedotuksessa.

Kallion Kulttuuriverkosto ei takaa kuvien tai muiden liitetiedostojen julkaisua.

Lue myös kohta: Ohjeita tapahtuman tuottajille https://www.kallionkulttuuriverkosto.fi/mukaan-toimintaan/kallio-kukkii-ja-kipinoi-tapahtu/

 

Kallio Kukkii 2018 -infotilaisuudet

KKV järjestää kaksi kaikille avointa infotilaisuutta talven ja kevään aikana. Tilaisuuteen voi tulla muun muassa kertomaan omista ohjelmaideoista, hakemaan mahdollisia yhteistyökumppaneita oman tapahtuman järjestelyhin. Tilaisuudessa saa myös infoa vapaaehtoistoiminnasta.

to 1.2 klo 18.00 Setlementtitalon aula

ti 6.3. klo 18.00 Setlementtitalon aula

Kalliola, Sturenkatu 11.

 

 

Kuvia Kallio Kukkii 2017 tapahtumista vasemalla: kuvagalleria.

 

Festivaalin tunnelmia sosiaalisessa mediassa hashtagilla #kalliokukkii2017 ja jaa omat muistosi tapahtumasta. Kallio Kukkii 2017 Facebookissa

 

Uutisia

Kallio Kukkii artisteja: Nikolai Blad ja arkipäivän surrealismia

5.5.2017
Laulaja-lauluntekijä Nikolai Blad julkaisee uuden levyn ’Kotiinpaluu’ Kallio Kukkii –viikon avausiltana teatteri Kalliossa. Kotiinpaluu on Bladin viides albumi. Omaperäinen trubaduuri julkaisi ensimmäisen albuminsa jo 1990-luvun puolivälissä ja on siitä lähtien tehnyt musiikkia omilla ehdoillaan, valtavirran ulkopuolella. Blad on tullut tunnetuksi myös vanhojen tangojen tulkitsijana.

Kallion Kulttuuriverkosto avasi verkkokaupan

20.4.2014
Avasimme verkkokaupan, josta voit ostaa muun muassa virallisia Kallio Kukkii -tuotteita ja Kallion Kulttuuriverkoston julkaisuja. Tervetuloa shoppailemaan!

Kallio Kukkii ja Kallio Kipinöi -festivaalit ovat Helsingin kulttuuriteko 2013

21.1.2014
Helsingin kulttuuriteko 2013 -palkinto on myönnetty Kallion Kulttuuriverkoston järjestämille tapahtumille. Verkosto kokoaa vuosittain Kallio Kukkii ja Kallio Kipinöi -festivaalit sekä Kallion kävelyfestivaalin.

Kallio Kipinöi 2013 suojelija on Tuomari Nurmio

20.11.2013
Kallio Kipinöi –festivaalin suojelija Tuomari Nurmio on valmis palaamaan stadiin. Toimittaja ja KKV:n aktiivi Arja Aho kävi jututtamassa Tuomari ”Hande” Nurmiota.

Uusin kävelyopas vie sylttytehtaalle

25.6.2013
Tämän kesän omatoimikävelyoppaassa seurataan yhden Suomen rikoshistorian merkillisimmän tapauksen vaiheita 1930-luvun Kalliossa. Samalla selviää mistä tulee sanonta ”Jäljet johtavat sylttytehtaalle”.

Toukokuussa Kallio Kukkii yli sadan kulttuuritapahtuman voimin. Helsingin vanhin yhtämittaisesti järjestetty kaupunkifestivaali kokoaa yhteen musiikkia, teatteria, näyttelyitä, runoutta, opastuksia, performanssia, taidetta, työpajoja ja luentoja eri järjestäjiltä. Tunnelmaa luo yli 20 000 kävijää 10 päivän aikana. Kallion Kulttuuriverkosto toimii tapahtuman pääjärjestäjänä. Lue lisää!

Tue Kallion kulttuuriviikkoja!
Voit tukea toimintaa liittymällä Kallion Kulttuuriverkoston jäseneksi. Jäsenmaksu on vuonna 2017 10 euroa. Liity jäseneksi: kallion.kulttuuriverkosto@gmail.com. Lue lisää!