"Marraskuun pimeyttä valaisee pienempikin kipinä!"

KALLIO KIPINÖI 2022 -ohjelma HUOM. tämä on uusi ja korjattu versio.

Marraskuussa Kallion asukkaita ilahdutetaan toukokuisen Kallio Kukkiin tyyliin järjestetyllä  Kallio Kipinöi - festivaalilla, jonka ohjelma koostuu Kallion ja sen lähiympäristön yhteisöjen, yritysten ja asukkaiden itsenäisesti itsensä toteuttamista tapahtumista. Tänä syksynä Kallio Kipinöi lauantaista 19. - sunnuntaihin 27.11.2022.

Marraskuun pimeyttä valaisee pienempikin kipinä! Kaikki ovat olleet lämpimästi tervetulleita mukaan kipinöimään kanssamme niin omalla itse järjestämällään ohjelmalla kuin osallistujina. Haastamme kaikki asukkaat mukaan osallistumaan ainakin yhteen Kallio Kipinöi kulttuuriviikon tapahtumaan.

Tapahtumaan on kerätty ohjelmaa ja Kallio Kipinöi esite on menossa ensi viikolla painoon. Sitten niitä jaetaan eripuolille Kalliota. Ohjelma julkaistaan myös täällä. Pysy kuulolla!

“ TANSSIEN KOHTI JOULUA - VAIKKA MARRASKUUSSA “ - MESIKÄMMENEN MARKKINAT

lauantaisin 26.11, 3.12, 10.12 ja 17.12 klo 12 -16

Asukkaat ovat toivoneet puistoon lisää käyttöä, joten järjestämme tapahtuman uutena kokeiluna. Mukana on ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Tunnelmaa Karhupuistossa ylläpitää DJ Vilunki 26.11 ja 17.12, 3.12. 2022. Liana Forte ja 10.12 DJ Marco Kosonen.

Mottomme on myös “tanssien kohti Joulua - vaikka räntäsateessa! “. Markkinoiden aluksi puistossa on ilmaista tanssin ohjausta alkaen klo 12 - 12.30. Blues Dance Helsinki ja Jazz Factory sekä Arttu Peltoniemi tanssittavat kaikkia, kuntoon katsomatta!

Lapsia on myös ajateltu: 26.11 puistossa on Ali - Olin tilalta pari alpakkaa ja kania klo 12-14 ja 3.12 lapsille on aarteenmetsästystä klo 15.30 - 16, kuusenkoristelua 17.12

17.12 klo 16 jo perinteeksi muodostuneen Kallion Joulurauha -julistuksen lukevat näyttelijä Anna Airola sekä stadin slangilla Harra Saksala.

Vapaa pääsy!

Tapahtuma on paikallinen hyvänmielen tapahtuma, missä asukkaat voivat myös vaihtaa omia tavaroitaan ja paikalliset käsityöläiset myyvät omia tuotteitaan. Myynnissä on mm. pipoja ja hunajaa sekä keramiikkaa. Tuotteet vaihtelevat.

Way:n puurokioski on auki joka lauantai tapahtuman ajan. Sieltä saa kupin kuumaa, glögiä vahvuuksilla tai ilman, suolaista ja makeaa - sekä tietysti puuroa!

Kallion Kulttuuriverkosto